Tânăr care trebuia să stea în carantină, găsit tăiat pe față în Peștera de Lapte. Salvamontiștii au intervenit de urgență – FOTO

Publicat: 31 05. 2021, 11:47

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost salvat în cursul nopții de duminică, 30 mai, din Peștera de Lapte. Acesta a fost găsit un o mare tăietură pe față și suferea de hemoragie masivă.

Serviciul Public Local Salvamont Brașov a anunțat intervenția pe pagina oficială de Facebook, menționând faptul că tânărul a vea o rană și în zona gătului.

O echipă formată din salvamontiști, jandarmi montani, polițiști și angajați SMURD s-a deplasat la locul evenimentului, unde a găsit o victima, având vârstă de 23 de ani, cu o hemoragie masivă”, potrivit sursei citate.

Ulterior, după ce i s-a acordat primul ajutor, tânărul a fost coborât la baza muntelui de unde a fost preluat de o ambulanță care l-a transportat la spital.

Tânărul ar fi trebuie să fie în carantină în Bistrița

Se pare că acesta se afla cu un prieten în Peștera Albă, unde, din greșeală, tânărul a fost tăiat cu un cuțit pe obraz. Antena 3 relatează faptul că prietenul victimei voia să îi arate o anumită „schemă”, însă, tânărul s-a întors prea repede și a fost rănit.

Polițiștii au descoperit faptul că tânărul, originar din Bistrița, trebuia să se afle în carantină la domiciliu, nu în Poiana Brașov.

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și zădărnicia combaterii bolilor, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.