Tânăr din București, șocat când a văzut noua carte de identitate a mașinii sale! Ce gafe au făcut angajații de la Permise

Publicat: 17 11. 2022, 11:58
Sursă Foto - Captură Video/Observator

Un băiat din București a rămas șocat când a văzut cum arată noua carte de identitate a autoturismului său. Greșelile numeroase făcute de angajații de la Permise erau modificate cu pastă corectoare.

Un tânăr din București, Andrei, vlogger și pasionat de mașini, a rămas fără cuvinte când și-a văzut noua carte de identitate a mașinii sale.

Băiatul s-a plâns că a primit un document plin de greşeli, acoperite cu pastă corectoare. Amuzant este faptul că Andrei susține faptul că angajații au greşit până şi la corectare.

”Pe carte era alt proprietar. Cu alte numere de înmatriculare, cu absolut tot,” a povestit tânărul care ar fi mers la Direcţia de Permise şi Înmatriculări să-şi treacă noua maşină pe numele lui.

Doar că aici s-a greșit cartea maşinii, și nu o dată, ci de două ori.

Prima oară ar fi trecut în document alt număr de înmatriculare decât cel pe care îl ceruse proprietarul, iar la „corectură” ar fi schimbat proprietarul cu totul.

„Era dat cu markerul numele meu, şi dedesubt, în cealaltă rubrică, alte date. Se mai întâmplă, au spus. Că nu e singura”, a precizat băiatul.

Greșelile făcute de angajați, plătite din buzunarul tânărului

În cele din urmă, DRPCIV a pus pe document o ştampilă cu „ANULAT” în dreptul rubricilor cu greşeli, după care actul i-a fost trimis titularului.

Întrebat despre această întâmplare hilară, dacă documentul poate fi luat în calcul, un polițist a răspuns: ”e ca şi cum aş avea certificatul de naştere cu modificări. Nul de drept. Nul din start”.

Singura soluție care îi rămâne lui Andrei este emiterea unui duplicat de către registrul Auto Român.

Totuși, eliberarea documentului nu se face gratis, iar solicitantul trebuie să plătească aproximativ 277 de lei.

Reprezentanţii Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Bucureşti nu au transmis dacă documentul greșit și corectat este valabil.

De asemenea, aceștia au susținut că au început o anchetă în acest caz, potrivit Observator.ro.