Tânăr la spital după ce mașina sa a ieșit de pe șosea, el fiind proiectat prin parbriz

Publicat: 23 06. 2013, 16:58
Actualizat: 31 03. 2019, 01:27
Un tânăr de 22 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița, duminică după-amiază, după ce mașina pe care o conducea a ieșit de pe DN 17 și a ajuns într-o curte, șoferul fiind proiectat prin parbriz

Un tânăr de 22 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița, duminică după-amiază, după ce mașina pe care o conducea a ieșit de pe DN 17 și a ajuns într-o curte, șoferul fiind proiectat prin parbriz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bistrița-Năsăud, un accident s-a produs, duminică după-amiază, pe DN 17, la Tiha Bârgăului.

„Este vorba de un șofer de 22 de ani care a pierdut controlul volanului, pe DN 17, la Tiha Bârgăului, a părăsit partea crosabilă, a intrat cu mașina într-o curte și a fost proiectat prin parbriz. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița cu traumatism cranio-cerebral și cu umărul luxat. Nu se cunosc deocamdată cauzele accidentului, dar se fac cercetări”, a spus dispecerul Poliției Bistrița-Năsăud.

DN 17 face legătura între Transilvania și Moldova. Departamentul Corespondenți, corespondenti@mediafax.ro