Tânără din Hunedoara care a fost condamnată pentru omor, arestată în Italia

Publicat: 20 11. 2019, 13:52
Foto: Mediafax

Potrivit IPJ Hunedoara, femeia a fost arestată de carabinieri în apropiere de Napoli și urmează să fie extrădată.

Femeia se afla în urmărire internațională de mai bine de șapte ani, fiind clasificată în categoria „most wanted”, după ce a fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara (în anul 2012) la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, pentru omor calificat.

„Fapta a fost comisă în noaptea de 15/16.09.2007, în apropierea unei discoteci din satul Tâmpa, comuna Băcia, unde tânăra (pe atunci în vârstă de 18 ani), împreună cu alți doi tineri (aflați și ei în urmărire internațională) au lovit cu pumnii și picioarele, cu o bâtă de baseball și chiar cu un bolovan un alt tânăr, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat, la data de 19.09.2007″, au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Hunedoreanca a fost prinsă și arestată de carabinierii Unității de Investigații din Napoli, după ce a fost localizată în localitatea Scafati (în apropiere de Napoli), în urma activităților de cooperare internațională și a schimbului de informații dintre autoritățile judiciare române și cele italiene.

Ea a fost dusă într-o închisoare din Peninsulă.

În paralel, polițiștii hunedoreni continuă căutările celorlalți doi autori ai omorului: Silviu Bogdan Bruzlea, de 32 de ani și Sorin Vasile Benegui, 33 de ani.