Tânărul care a omorât în bătaie un fost angajat SRI în Centrul Vechi al Capitalei a fost reținut. Motivul crimei: 70 de lei

Publicat: 09 03. 2013, 23:59
Actualizat: 04 09. 2019, 20:20

Bărbatul care a ucis în bătaie, în cursul dimineții de sâmbătă, un fost angajat SRI a fost reținut, urmând a fi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Anunțul privind reținerea a fost făcut de procurorul de caz Nicolae Solomon, care a precizat că agresorul, Ciprian Poenaru, un tânăr în vârstă  de 20 de ani, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele victimei, Ionuț Secară. Se pare vă motivul izbucnirii conflictului a fost jaful, pentru că agresorul  i-a furat din buzunare victimei suma de aproximativ 70 de lei.

Nicolae Solomon a mai spus că, din primele cercetări, rezultă că ambii ar fi fost în stare de ebrietate, însă acest lucru nu se poate preciza cu exactitate decât la finalul anchetei.

La incident au asistat mai mulți martori, care au fost și audiați de  polițiști. Unul dintre ei a anunțat Poliția pentru a interveni.

Agresorul nu și-a recunoscut fapta, a mai precizat procurorul de caz.

Un bărbat a murit, sâmbătă dimineața, în urma unei bătăi ce a avut loc în Centrul istoric al Bucureștiului. Bărbatul decedat avea 36 de ani și a fost angajat al Serviciului Român de Informații (SRI), susțin surse judiciare.