Tânărul care a terorizat-o și amenințat-o pe prietena Luizei Melencu, reținut, după ce cazul a apărut în presă

Publicat: 06 08. 2019, 15:47

Tânărul suspectat că a agresat fata de 16 ani, din comuna Dioști, județul Dolj, a fost reținut de polițiști.

Tânărul de 22 de ani este bănuit că a intrat, la începutul lunii iulie, în casa Izabelei, înarmat cu un topor, după ce anterior i-a trimis acesteia mai multe mesaje de amenințare.

Tânărul este suspectat de violare de domiciliu și amenințare.

Izabela, prietenă a Luizei Melencu, fata dispărută în Caracal, a povestit că a sunat la 112 în luna iulie, atunci când s-a despărțit de fostul prieten, care a devenit agresiv și a încercat să intre peste ea în casă.

„Era foarte gelos și începuse să mă bată. Atunci m-am despărțit de el. A început să devină și mai agresiv și a încercat să intre peste mine în casă, la începutul lunii iulie, dimineața, la 4. Am sunat la 112 și când am văzut că a trecut ceva timp și nu vine nimeni am mai sunat încă o dată și apoi a venit poliția. Mi-au spus că mă amendează dacă mai sun la 112″, a spus Izabela, în vârstă de 16 ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, spunea că pe numele tânărului care a agresat-o pe prietena Luizei Melencu a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

„La nivelul Postului de Poliție Dioști se află în lucru un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințare. Plângerea a fost depusă împotriva unui tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate, care la data de 4 iulie a.c. ar fi pătruns în locuința celei în cauză și ar fi amenințat-o cu acte de violență”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Totodată, conducerea IPJ Dolj a anunțat că face un control la Poliția Dioști, după ce Izabela a povestit că a fost amenințată cu amenda de polițiști pentru că a sunat la 122.