Tânărul care ar fi bătut un profesor universitar a fost internat pentru expertiză psihiatrică

Publicat: 27 06. 2013, 17:20
Actualizat: 06 02. 2016, 21:14

Tânărul din Arad care ar fi bătut o femeie profesor universitar, peste care a intrat în biroul din școală, a fost reținut pentru 24 de ore, el fiind internat, joi, la cererea procurorilor, într-un spital de specialitate pentru o expertiză psihiatrică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor arădeni, suspectul de 26 de ani a fost prins de către polițiștii din Nădlac, el fiind reținut, miercuri, pentru 24 de ore pe bază de ordonanță de reținere.

Potrivit Biroului de presă al Poliției Județene Arad, suspectul a fost internat, joi, la carerea procurorilor, pentru o expertiză psihiatrică.

„Bărbatul a fost internat într-un spital de specialitate pentru o expertiză psihiatrică, pentru a se stabili dacă a acționat cu discernământ în momentul comiterii faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, Ovidiu Liber.

În urma unei plângeri depuse de către victimă, bărbatul este cercetat pentru loviri și alte violențe, dar și pentru furt, pentru că ar fi sustras telefonul femeii după agresiune.

Femeia profesor universitar, în vârstă de 43 de ani, a ajuns la spital după ce ar fi fost bătută, marți dimineață, de un fost student, chiar în biroul său, martorii solicitând ajutor la 112, suspectul, care a fugit cu telefonul mobil al victimei, fiind prins.

Agresiunea a fost raportată la 112 de către angajați ai Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, care spun că au fost martori când un bărbat a intrat în biroul profesoarei și a agresat-o fizic.

Incidentul a avut loc în clădirea universitară din cartierul Micălaca, iar profesoara le-a declarat ulterior polițiștilor că agresorul este un fost student.

Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, colegi ai acesteia afirmând că a fost lovită cu pumnii de către bărbat, ea având leziuni vizibile la față și la cap.