Tânărul de 20 de ani care și-a ucis tatăl și bunica a mărturisit faptele. Motivul care l-a făcut să-și atace familia

Publicat: 27 12. 2013, 18:46
Actualizat: 03 02. 2019, 16:30

Tânărul din județul Călărași suspectat că și-a ucis tatăl și bunica, pe care i-a înjunghiat cu un cuțit, apoi i-a incendiat în casă, a fost reținut, el recunoscând faptele în fața anchetatorilor, cărora le-a spus că a mers beat acasă, iar cei doi au refuzat să îl primească în locuință.

Tânărul în vârstă de 20 de ani din comuna Luica, județul Călărași, a fost audiat de procurorii Parchetului Tribunalului Călărași și și-a recunoscut faptele, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Potrivit surselor citate, el le-a spus anchetatorilor că joi seară a fost plecat și a venit acasă după ce a consumat alcool, iar tatăl și bunica sa au refuzat să îl primească în casă, motiv pentru care s-a luat la ceartă cu ei, iar la un moment dat a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a înjunghiat, după care a dat foc casei.

Procurorii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele bărbatului, sub acuzația de omor deosebit de grav, urmând ca sâmbătă să fie dus la Tribunalul Călărași cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbatul are antecedente penale, având o condamnare la închisoare cu suspendarea executării pedepsei, pentru furt.

În noaptea de joi spre vineri, bărbatul și-a ucis tatăl, în vârstă de 45 de ani și bunica, în vârstă de 82 de ani, după care a fugit, ascunzându-se într-o casă părăsită din comuna Luica. Anchetatorii l-au prins vineri după-amiază, în momentul în care încerca să plece din imobilul părăsit.