Tânărul filmat în timp ce a tâlhărit o bătrână de 84 de ani, reținut pentru 24 de ore

Publicat: 30 07. 2018, 10:56
Actualizat: 25 03. 2019, 19:24

„Față de tânărul în vârstă de 16 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ. Față de celălalt s-a luat măsura internării într-un centru de primire minori, urmând a se stabili dacă a avut discernământ la data comiterii faptei”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Aceștia au precizat că femeia tâlhărită are 84 de ani.

Duminică, un locatar a făcut public un video surprins de camerele de supraveghere din data 29 iulie, în zona Griviței din Brașov, în care un tânăr smulge o plasă din mâinile unei bâtrâne care abia poate să meargă. Tânărul era așteptat la câțiva metri de un alt bărbat.

„Duminică, în jurul orei 14.00, Poliția a fost sesizată cu privire la cele surprinse de camera de supraveghere. Se desfășoară cercetări și activități investigative, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Fapta a fost comisă pe strada Griviței. Nu a fost sesizată de partea vătămată”, declară, corespondetului MEDIAFAX, Ionuț Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

După câteva ore, cei doi suspecți au fost identificați, unul având 15 ani, iar celălalt 16 ani.

Foto: Captură