Tăriceanu a vizitat salonul moto cu Țiriac și Ilie Năstase,povestind detaliile accidentului din 2006

Publicat: 15 02. 2012, 09:30
Actualizat: 26 02. 2012, 12:59
Premierul Călin Popescu Tăriceanu a vizitat, sâmbătă, Salonul de motociclete de la București, împreună cu Ion Țiriac și Ilie Năstase, povestindu-le unor motocicliști detaliile accidentului suferit anul trecut și afirmând că va continua să utilizeze acest vehicul.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a vizitat, sâmbătă, Salonul de motociclete de la București, împreună cu Ion Țiriac și Ilie Năstase, povestindu-le unor motocicliști detaliile accidentului suferit anul trecut și afirmând că va continua să utilizeze acest vehicul în pofida rănilor suferite atunci.

Premierul s-a interesat de noile dotări ale motocicletelor, insistând asupra unui bord dotat cu radio, dar precizând că nu vizitează salonul în calitate de potențial cumpărător, ci pentru a afla ultimele noutăți.

El s-a întâlnit și cu un grup de motocicliști cărora le-a povestit detaliile accidentului suferit în vara anului trecut.

"Am înclinat motocicleta, dar din față venea un Ford Mondeo și era clar că urmează ciocnirea frontală. M-am înclinat în dreapta și am dat drumul la motocicletă, dar tot m-am lovit. Eram în blugi și Tshirt, așa că m-am dat ca pe răzătoare, eram polizat peste tot", a povestit Tăriceanu.

El a precizat că nu va renunța totuși să se deplaseze cu motocicleta pe care o va scoate din garaj "în perioada următoare".

Tăriceanu a povestit și despre soția sa, Ioana, care încearcă să obțină carnetul de conducere, dar nu a reușit să treacă examenul de sală.

"Era enervată și spunea că e prima dată în viață când pică un examen", a povestit premierul. (Medifax)