Tarom lansează în octombrie zboruri directe București – Praga și retur

Publicat: 31 07. 2013, 11:34
Actualizat: 31 07. 2013, 11:34

Tarom va introduce în octombrie zboruri directe București – Praga – București, urmând totodată ca în orarul de iarnă să mărească frecvențele pe rutele din București către Dublin, Chișinău și Sofia și să optimizeze conexiunile pentru destinațiile Frankfurt, Roma, Madrid, Barcelona și Chișinău.

Zborurile pe ruta București – Praga, introduse din 27 octombrie, vor avea prețuri care pornesc de la 180 de euro, ofertă valabilă pentru biletele dus-întors cu toate taxele incluse la achiziționarea de pe tarom.ro/”>www.tarom.ro și supusă unor termene și condiții speciale.

„Ne bucurăm că Praga, una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei a reintrat în rețeaua noastră de rute și va fi operată atât din București, cât și din Cluj-Napoca”, a declarat într-un comunicat Christian Heinzmann, CEO al companiei aeriene de stat.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în 1954 și se află sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Tarom are în prezent zboruri către 42 destinații, din care 9 sunt interne, și o flotă formată din 24 aeronave, Airbus, Boeing și ATR.