TAXIMETRISTUL cu Tesla din Târgu Mureș oferă curse gratuite pentru medici. „După ore întregi de muncă, atâta merită și ei”

Publicat: 28 03. 2020, 08:27
Foto: youtube.com

Taximetristul din Târgu Mureș cu Tesla de zeci de mii de euro face curse gratis pentru medici, care se luptă cu epidemia de coronavirus. Ovidiu Sima duce zilnic acasă medicii și asistentele de la Spitalul din oraș.

Ovidiu Sima a realizat și un clip video în care vorbește despre inițiativă lăudabilă, la care au aderat și alți colegi taximetriști. Am zis să mă alătur și eu împotriva coronavirusului. Eu am zis ca să susțin medicii din Târgu Mureș, medicii care luptă împotriva coronavirusului, să le ofer un transport gratuit. Am hotărât, împreună cu alți colegi de taxi să susținem lupta asta, să oferim un sprijin tuturor doctorilor, asistenților care luptă cu coronavirusul. Le mulțumim, îi apreciem foarte mult.”, spune bărbatul.

Acesta mai spune că, „după ore întregi de muncă, atâta merită și ei”, referindu-se la bravul personal medical care se luptă în aceste vremuri cu Covid-19.