TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante ȘTIRI ale zilei de vineri, 7 iunie, pe GÂNDUL.INFO

Publicat: 08 06. 2013, 08:55
Actualizat: 31 07. 2014, 01:39

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

ȘTIRILE ZILEI de vineri, 7 iunie:

1. Românii care solicită bonul fiscal ar putea participa la tombole organizate de Ministerul Finanțelor unde ar putea câștiga bani sau „chiar un autoturism„. Aceasta este una dintre soluțiile antievaziune luate în calcul de finanțiștii guvernului Ponta. O altă idee analizată este cea aplicată deja în Grecia, sistemul: „no receipt, no pay”, adică dacă nu primești bonul fiscal, nu plătești. 

2. Cursul BNR a atins un nou maxim al anului cu o referință de 4,4763 lei/euro.

3. Programul RABLA 2013 începe luni. Tot ce trebuie să știți despre program, dar și lista actelor necesare, le vedeți aici.

4. Președintele SUA, Barack Obama, în fața celui mai mare scandal. Una dintre cel mai bine conspirate agenții secrete din SUA, National Security Agency (NSA), derulează de aproape 6 ani un program secret denumit PRISM, prin care a căpătat treptat acces direct la serverele celor mai mari 9 rețele sociale și servicii de email și date din lume, printre care Facebook, Yahoo, Google sau Apple, conform unei prezentări secrete de 41 de pagini, dezvăluită vineri de The Guardian și The Washington Post.

5. MĂRIOARA MURĂRESCU, cunoscuta realizatoare tv de emisiuni folclorice se află internată în stare gravă la Spitalul Județean din Cluj, la secția de Neurochirurgie. Potrivit unor surse, MĂRIOARA MURĂRESCU suferă de o boală incurabilă și momentan se află la secția de Terapie Intensivă. Iubita prezentatoare TV ar fi suferit în trecut două operații și ar fi refuzat tratamentul care se impunea.

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO