Țopescu le propune senatorilor pauze de exerciții fizice, în cazul ședințelor lungi

Publicat: 16 02. 2012, 10:10
Actualizat: 18 02. 2012, 16:41
Senatortul PNL Cristian Țopescu a propus, marți, ca, în cazul unor ședințe prelungite, senatorii să iasă pe hol și să facă mișcări de dezmorțire a coloanei vertebrale și de activare a articulațiilor.

Senatortul PNL Cristian Țopescu a propus, marți, ca, în cazulunor ședințe prelungite, senatorii să iasă pe hol și să facămișcări de dezmorțire a coloanei vertebrale și de activare aarticulațiilor. „Pentru că privesc colegii mei în ce poziții stauîn comodele fotolii în care se află, v-aș propune, pentru cădumneavoastră (președintele de ședință, Teodor Meleșcanu – n.r.)ați făcut sport, ca, în cazul unor ședințe maraton, din două îndouă ore, să ieșim aici, pe hol, să facem câteva mișcări dedezmorțire a coloanei vertebrale și de activare a articulațiilor,pentru că dacă mâncăm biscuiți și chips-uri ne vom îngrășa și vomtrăi puțin”, a spus el.

Intervenția lui Țopescu a venit după ce președintele de ședință,senatorul PNL Teodor Meleșcanu, a anunțat că dorește să încheieședința mai repede deoarece unii dintre senatori, fiind trecut deora prânzului, au început să mânânce, în bănci, „mâncarenesănătoasă”. „Aș vrea să încheiem. Sunt câțiva colegi care auînceput să mănânce biscuiți și mâncare de aceasta nesănătoasă.Domnul Mutu (senatorul PDL Gabriel Mutu – n.r.) era cu o pungă dechips-uri”, a remarcat Teodor Meleșcanu.

Mediafax