Traficul feroviar pe ruta București-Brașov, întrerupt temporar după un accident soldat cu un mort

Publicat: 15 02. 2012, 10:05
Actualizat: 21 03. 2012, 09:47
Traficul feroviar pe ruta București - Brașov a fost întrerupt pe ambele sensuri, timp de aproximativ o oră, marți dimineață, după ce un tren rapid Săgeata albastră a lovit un autovehicul, accident soldat cu moartea unui pasager al mașinii.

Traficul feroviar pe ruta București – Brașov a fost întrerupt pe ambele sensuri, timp de aproximativ o oră, marți dimineață, după ce un tren rapid Săgeata albastră a lovit un autovehicul, accident soldat cu moartea unui pasager al mașinii.

Potrivit șefului Poliției Rutiere Prahova, comisar Costin Tătuc, accidentul s-a petrecut în jurul orei 7.30, pe drumul comunal 111 din localitatea prahoveană Florești. Șoferul unui autovehicul ARO 320 nu a respectat regulile de circulație la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu semnale optice și acustice aflate în funcțiune și a încercat să traverseze liniile ferate, fiind lovit de trenul rapid 825, care circula pe ruta București-Brașov. În urma impactului, un pasager din autovehicul a murit, iar circulația feroviară a fost întreruptă. (Mediafax)