Traficul între Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc, blocat din cauza zăpezii

Publicat: 15 02. 2012, 11:15
Actualizat: 24 07. 2012, 02:43
Traficul pe drumul național (DN) 13A Miercurea Ciuc - Odorheiu Secuiesc a fost blocat, în cursul după-amiezii de marți, timp de două ore, pentru toate categoriile de autovehicule din cauza vizibilității reduse, de sub zece metri, provocată de ninsorile abundente.

Traficul pe drumul național (DN) 13A Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc a fost blocat, în cursul după-amiezii de marți, timp de două ore, pentru toate categoriile de autovehicule din cauza vizibilității reduse, de sub zece metri, provocată de ninsorile abundente.

Circulația s-a reluat după două ore, cu excepția vehiculelor mai mari de 3,5 tone.

Pentru evitarea blocajelor în trafic, echipaje ale Serviciului Poliției Rutiere au fost dispuse de-a lungul drumului național și au coordonat șoferii aflați în tranzit.

Zeci de TIR-uri au fost trase pe dreapta la urcarea spre Harghita.

"A nins extrem de puternic. Nu puteam să vedem nici măcar marginea drumului. Am fost obligați să blocăm circulația până când se potolește ninsoarea", a declarat comisarul Cezar Asandei, șeful Poliției Rutiere Harghita.

Din cauza căderilor masive de zăpadă, blocaje s-au înregistrat și pe DN 13 B, în pasul Bucin, unde se circulă cu mare dificultate, mai ales că spre vârf ninge viscolit.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro