Traficul rutier, restricționat în Capitală. Ce autobuze vor avea traseele modificate

Publicat: 26 08. 2016, 08:47
Actualizat: 30 08. 2016, 15:48

Potrivit unui comunicat de presă emis, joi, de RATB, traficul rutier va fi restricționat pe Calea 13 Septembrie, pe sensul Piața Arsenalului – Bulevardul Libertății, de vineri până luni la ora 23.00, cu ocazia evenimentului „Bucharest City Wave”, motiv pentru care liniile de autobuze 136 și N121 vor avea traseele modificate în acest interval.

„Linia 136 va funcționa pe traseul de bază între terminalele „C.E.T. Vest Militari” și „Piața Arsenalului” (intersecția Calea 13 Septembrie – Strada Izvor), apoi pe un traseu modificat pe Strada Izvor, Bulevardul B. P. Hașdeu, Splaiul independenței, până la terminalul „Pod Izvor”. Celălalt sens nu se modifică.

Linia de noapte N121 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Zețari” și „Piața Arsenalului” (intersecția Calea 13 Septembrie – Strada Izvor), apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Strada Izvor, bulevardul B. P. Hașdeu, Pod Hașdeu, Splaiul Independenței, până la Piața Unirii”, se arată în comunicat.

Cu ocazia venimentului „Bucharest City Wave”, un tobogan cu apă în lungime de aproximativ 300 de metri va fi amplasat pe Calea 13 Septembrie, în zilele de sâmbătă și duminică.