TRAGEDIE. Scene dramatice pe un lac din Teleorman. Trei persoane aduse inconștiente la mal, două dintre ele fără puls

Publicat: 19 06. 2020, 19:42
Actualizat: 19 06. 2020, 20:46
Tragedie pe o baltă din Teleorman

Tragedie in Teleorman! Două persoane au fost descoperite plutind pe apa unei bălți, iar o a treia persoană este căutată chiar acum de pompieri.

UPDATE ora 20.00. Prima victimă, un bărbat de aproximativ 32 de ani, a fost scoasă la mal în stare de inconstiență, cu puls de 80 și saturație 91, cu admisie de oxigen și a fost transportată a fost transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate.

UPDATE ora 20,30. Celelalte două victime scoase din apă erau fără puls, motiv pentru care s-au început manevrele de resuscitare sub coordonarea personalului medical SAJ.

Știrea inițială: Informații triste de ultima oră din județul Teleorman. Este posibil să fi avut loc o tragedie pe o baltă din apropierea localității Teleormanul: 2 persoane au fost găsite inconștiente în balta de pe raza localității, o a treia este dată dispărută.

În aceste momente, intervine Detașamentul Alexandria cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o barcă de salvare, o autospecială de descarcerare și două autospeciale SMURD, iar, din cadrul SAJ Teleorman, sunt echipaje medicale.

Operațiunea de intervenție și salvare are loc la Balta GABRU, la 1 km de loc. Teleormanul. Scafandrii au intrat în lac, iar potrivit primelor informații cele două persoane sunt inconștiente si plutesc pe apă. Revenim cu informații.

Știre în curs de actualizare