Tragedie în Târgu Mureş. Doi copii au murit într-un incendiu. Mama lor, o tânără de 20 de ani, a lăsat mâncarea pe foc şi a plecat

Publicat: 30 10. 2021, 21:11
Actualizat: 30 10. 2021, 21:12

Un incident cumplit a avut loc în Târgu Mureş. Doi copii, unul de trei luni și altul de un an și nouă luni, au murit într-un incendiu care le-a cuprins locuința. Mama copiilor, o tânără de 20 de ani, a lăsat mâncarea pe foc şi a plecat să strângă lemne împreună cu fiul ei în vârstă de patru ani.

Tragedia s-a produs sâmbătă, 30 octombrie, în jurul orei 14:40.

Mincuții se aflau în casă, iar mama lor, o tânără de 20 de ani, a lăsat mâncarea pe foc şi a plecat să strângă lemne. Tânără era împreună cu fiul ei în vârstă de patru ani.

Vecinii au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiști, jandarmi și forțe I.S.U Mureș(Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă), procedându-se la lichidarea incendiului.

În urma verificărilor efectuate, în interiorul imobilului, au fost identificați doi minori, de 3 luni și 1 an si 9 luni, care, din nefericire, au fost declarați decedați.

Micuții au fost transportați la I.M.L Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor deceselor.

În cauză, polițiștii au deschis dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, sub supravegherea unității de parchet competente.