TRAGEDIE. Sinucidere șocantă într-o localitate din Dâmbovița. A ales să ardă de viu!

Publicat: 01 06. 2020, 11:47

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, dintr-o localitate din județul Dâmbovița a avut parte de o moarte oribilă după ce a decis să-și pună capăt zilelor. Acesta a dat foc casei în care locuia și a rămas înăuntru pentru a fi omorât de flăcări.

Pompierii Detașamentului Moreni au intervenit, duminică, la un incendiu care cuprinsese o casă din comuna Valea Lungă, satul Gheboasa, după ce un vecin a sunat disperat la la numărul de urgență 112.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD, însă atunci când au ajuns la fața locului au constatat că flăcările mistuiau deja acoperișul, iar interiorul locuinței era complet distrus.

După ce au reușit să domolească focul, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița au intrat în imobil, moment în care au făcut o descoperire macabră. Un bărbat zăcea carbonizat sub un morman de cenușă.

După ce au analizat locul incendiului, pompierii au ajuns la concluzia că focul a fost pus intenționat, cel mai probabil chiar de către victimă, care dăduse foc la casă cu o substanță inflamabilă.

Polițiștii încercă să afle în ce condiții s-a produs tragedia

Polițiștii dâmbovițeni au deschis un dosar de moarte suspectă. După ce au stat de vorbă cu rudele celui decedat și cu alte persoane care l-au cunoscut, la care se adaugă și raportul pompierilor, anchetatorii consideră că cea mai mai plauzibilă variantă este cea a unei sinucideri.

Totuși, momentan nu sunt excluse și alte ipoteze de lucru, cum este, de exemplu, un eventual omor, motiv pentru care ancheta va fi continuată până la stabilirea exactă a tuturor elementelor care au condus la producerea tragediei.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița, din locuința respectivă au ars aproximativ 80 de metri pătrați, iar acoperișul a fost complet distrus.