Traian Băsescu a ajuns la petrecerea cu foștii săi colegi de la Academia Navală

Publicat: 25 08. 2012, 20:21
Actualizat: 29 09. 2018, 03:10

Președintele suspendat Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă seară, la restaurantul din Constanța unde va sărbători cu foștii săi colegi 36 de ani de la absolvirea Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”.

Dacă în ultimii șase ani locul ales pentru organizarea petrecerii cu foștii săi colegi de la Academia Navale „Mircea cel Bătrân” a fost vila de protocol din stațiunea Neptun, de data aceasta Traian Băsescu se întâlnește cu foștii săi colegi la restaurantul unui hotel de trei stele de pe bulevardul Mamaia din Constanța.

Traian Băsescu a ajuns la restaurant sâmbătă seară, în jurul orei 19.20, împreună cu soția sa.

Președintele suspendat și soția sa au fost întâmpinați de un fost coleg de la Academia Navală, Costică Iancu, și de Dorel Onaca, care i-a fost alături lui Traian Băsescu pe toată durata campaniei electorale pentru referendum. Băsescu l-a întrebat pe Iancu dacă au ajuns toți invitații la petrecere, acesta răspunzând: „Da, domnule președinte, suntem 50 plus unul”.

Traian Băsescu a refuzat să facă declarații jurnaliștilor prezenți.

La petrecere au fost invitați aproximativ 60 de absolvenți ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, foști colegi ai lui Traian Băsescu.

Aceasta este prima apariție publică a președintelui suspendat după decizia de marți a Curții Constituționale, de invalidare a referendumului din 29 iulie și potrivit căreia Traian Băsescu ar urma să revină la Cotroceni.

În perioada în care a fost suspendat din funcția de șef al statului, mai mulți foști colegi de la Academia Navală au venit la sediul său de campanie din București pentru a-l susține.

De când este președinte, Traian Băsescu s-a întâlnit în fiecare vară cu foștii săi colegi de la Academia Navală, la vila de protocol de la Neptun.

Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân”, Facultatea de Navigație, Secția Comercială, în anul 1976.