Traian Băsescu acuză TVR că a anulat o emisiune la care era invitat: ”După Sassu, Săftoiu și Tănase, altă slugă…”. Reacția TVR

Publicat: 10 11. 2015, 15:08

Fostul șef al statului a scris, pe contul său de Facebook, că săptămâna trecută, la solicitarea TVR, a fost stabilită pentru marți o emisiune cu Claudiu Lucaciu.

„Încă de săptămâna trecută, la solicitarea TVR, am stabilit pentru data de 10 noiembrie o emisiune cu Claudiu Lucaci. Astăzi, am fost anunțat că, din dispoziția directorului general interimar al TVR, doamna Irina Radu, emisiunea se anulează pentru că la acea oră TVR trebuie să facă transmisiune în direct din Piața Universității. Ridicolul motivației este de povestit public. TVR nu a transmis nimic din Piața Universității și de la Victoria când în stradă au fost 30-40.000 de bucureșteni, dar transmite în această seară dintr-o piață goală”, arată Traian Băsescu.

În final, Traian Băsescu adaugă: „După Sassu, Săftoiu și Tănase, altă slugă, altă definitivare pe post”.

Irina Radu, directorul general interimar al SRTv, a declarat, referitor la acuzațiile pe care i le-a adus Traian Băsescu, potrivit cărora o emisiune care îl avea ca invitat a fost anulată la solicitarea șefei televiziunii publice, că nu a dat asemenea dispoziții, precizând că acestea „sunt povești”.

„Sunt povești, ca să nu spun minciuni. Nu am dat așa dispoziții. Îmi pare rău că până și domnul Băsescu nu mai face față manipulării”, spune Irina Radu, într-o declarație transmisă MEDIAFAX de reprezentanții Societății Române de Televiziune (SRTv), la solicitarea agenției de presă.