Traian Băsescu, pe Facebook: „De șase luni, în România, toată lumea descinde”

Publicat: 02 05. 2015, 22:15
Actualizat: 04 08. 2015, 18:18

„De șase luni, în România, toată lumea descinde. DNA-ul descinde cu armate de mascați și zeci de cameramani pentru a ridica un «guler alb»; DIICOT-ul descinde cu armate de mascați și zeci de cameramani (singurii la care prezența masivă a mascaților este justificată). Poliția descinde cu mascați și cameramani; Jandarmeria însăși descinde cu mascați și cameramani; ANAF-ul descinde peste micile chioșcuri cu coloane de mașini și armate de cameramani; Miniștrii descind în marile magazine însoțiți de armate de cameramani”, scrie Băsescu, pe contul său de Facebook.

„Și toți interpretează legea «de la caz la caz»”, continuă el.

Fostul președinte se întreabă dacă singura modalitate de a guverna este „instituirea spaimei de descinderile instituțiilor statului” și arată că „trebuie să ne dorim o țară în care instituțiile statului să fie în primul rând respectate și mai puțin temute”.

„Oare singura modalitate de a guverna țara este instituirea spaimei de descinderile instituțiilor statului? Atenție, spaima vine în același timp cu ura. Trebuie să ne dorim o țară în care instituțiile statului să fie în primul rând respectate și mai puțin temute”, menționează el.