Traian Băsescu transmite condoleanțe familiei lui Antonie Iorgovan

Publicat: 15 02. 2012, 10:32
Actualizat: 05 07. 2012, 17:10
Președintele Traian Băsescu transmite condoleanțe familiei senatorului Antonie Iorgovan. "La încetarea din viață a senatorului Antonie Iorgovan, transmit familiei sale și tuturor celor care l-au cunoscut condoleanțele mele. Dumnezeu să-l odihnească!"

Președintele Traian Băsescu transmite condoleanțe familiei senatorului Antonie Iorgovan.

"La încetarea din viață a senatorului Antonie Iorgovan, transmit familiei sale și tuturor celor care l-au cunoscut condoleanțele mele. Dumnezeu să-l odihnească!", se arată în mesajul șefului statului remis, joi.

Senatorul PSD Antonie Iorgovan, care suferea de cancer la pancreas, a murit, joi dimineață, la 59 de ani, la clinica din Viena, unde a fost transferat la sfârșitul săptămânii trecute.

Senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat că Iorgovan a încetat din viață la clinica din Viena, în jurul orei 03.00 dimineața. Oprescu a spus că știe din surse medicale din cadrul clinicii despre decesul senatorului. Oprescu a mai spus că Iorgovan, care era bolnav de doi ani și fusese operat cu un an în urmă, făcea chimioterapie și era luată în calcul și posibilitatea de a fi supus unei noi intervenții chirurgicale la clinica din Viena.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro