Tramvai DEZMEMBRAT în mers. Deputat: Cam asta e starea întregului transport în comun în CRAIOVA

Publicat: 13 02. 2019, 15:34

Tramvaiul s-a dezmembrat în dreptul intrării în fabrica Ford din Craiova. Călătorii au auzit zgomote puternice, iar tramvaiul a mai continuat să înainteze doar câțiva metri. Apoi mijlocul de transport s-a oprit, oltenii au coborât și au văzut stupefiați cum instalația metalică prin care tramvaiul este alimentat cu energie electrică, este desprinsă și atârnă de cabluri.

„Tramvaiele cu roți pătrate trase de basculante se dezmembrează în trafic. Astăzi un astfel de tramvai a rămas fără pantograf. Cam asta este starea RAT Craiova și a întregului transport în comun din oraș”, scrie deputatul Nicolae Giugea pe Facebook. 

„Pantograful s-a rupt după ce a fost agățat de firul de contact. S-a mai întâmplat ceva asemănător și anul trecut, nu e prima oara, și e din cauza faptului că în zona respectivă calea de rulare a tramvaiului nu a fost încă reabilitată. Urmează să vină echipa de intervenție pentru a constata ce trebuie făcut”, a declarat Marcel Tănăsescu, directorul RAT Craiova, citat de Gazeta de Sud

Circulația a fost reluată, iar tramvaiul defect a fost dus la depou.

 

Foto: Facebook/Nicolae Giugea