TRAUMATIZATĂ PE VIAȚĂ. Un român din UK a împins-o pe fiica fostului său patron într-un cuptor de pizza | VIDEO

Publicat: 17 03. 2020, 16:07
Jae Lockhart a fost bătută și împinsă în cuptorul de pizza de trei români

Un român stabilit în Marea Britanie a bătut-o și a împins-o în cuptorul încins pe fiica fostului său patron. Bărbatul a considerat că avea niște polițe neplătite cu fostul angajator, așa că a mers împreună cu alți doi compatrioți să se răzbune.

În urmă cu un an românul l-a acuzat pe angajatorul său, patron de restaurant, de discriminare rasială, după ce a primit un salariu de 4 lire pe oră. Românul a primit ulterior o despăgubire de 16.000 de lire, dar a ajuns la concluzia că suma nu era suficientă, așa că a mers la pizzeria din Newcastle unde a lucrat în trecut, însoțit de doi prieteni români, potrivit Metro.

Cei trei români au fost întâmpinați de fiica patronului care nu a vrut să-i lase să-l vadă pe tatăl ei, motiv pentru care românii și-au ieșit din minți. Au bătut-o și au împins-o în cuptorul de pizza, încins la 280 de grade, pe fiica patronului.

„Când au intrat, nu eram îngrijorată, dar au început brusc să țipe și m-au împins în cuptor. Eram șocată și nu am realizat că am fost rănită. Am avut răni serioase”, a povestit Jae Lockhart, fiica patronlui.

https://www.facebook.com/jae.lockhart/videos/10157997364917394/?t=0

 

Femeia a rămas cu cicatrici pe viață. Recent, bărbații au fost prezenți în instanță, dar nu au primit o pedeapsă pe măsura așteptărilor victimei.

Fostul angajat a primit o pedeapsă de două luni de închisoare suspendată timp de 18 luni și trebuie să plătească pagube în valoare de 30.000 de lire. Unul dintre prieteni, va avea 11 luni de închisoare cu suspendare, iar celălalt a fost eliberat condiționat. „Ar fi trebuit să fie băgați în pușcărie. Măcar pentru o perioadă scurtă”, a declarat victima.

https://www.facebook.com/jae.lockhart/videos/vb.556972393/10157997360007394/?type=2&video_source=user_video_tab