Trei adolescenți de 17 ani dintr-un BMW, răniți grav din vina unui șofer de tir

Publicat: 28 10. 2015, 00:27

Potrivit primelor cercetări desfășurate de polițiștii vasluieni, accidentul a avut loc pe drumul național DN 24, pe un sector din afara municipiului Vaslui, după ce șoferul unui TIR a virat stânga de pe șosea pentru a intra în curtea unei locuințe, fără a se asigura dacă pe sensul opus de mers circulă vreo mașină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În consecință, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Moara Domnească, a intrat în plin în partea din spate a remorcii autotrenului, rotindu-se pe șosea și apoi oprindu-se pe contrasens.

„În urma accidentului, trei minori, două fete și un băiat de 17 ani, pasageri în autoturism, au fost răniți, fiind preluați de mai multe ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ”, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferului de TIR, un bărbat de 47 de ani, din Oltenești, pentru vătămare corporală din culpă.

Drumul național DN 2 Vaslui – Iași a fost blocat pentru câteva zeci de minute pentru ca anchetatorii să poată desfășura cercetări la locul accidentului.