Trei bărbați, reținuți pentru proxenetism și raport sexual cu minori

Publicat: 07 06. 2013, 12:37
Actualizat: 07 06. 2018, 06:33

Trei bărbați din Constanța au fost reținuți pentru proxenetism și raport sexual cu minori, doi dintre ei fiind acuzați că recrutau mai multe minore și le duceau într-un apartament din oraș, unde întrețineau relații sexuale cu cel de-al treilea suspect, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, doi tineri, de 17 ani și 19 ani, sunt suspectați că, începând cu luna februarie, au recrutat mai multe minore cărora le-au promis că vor câștiga bani mulți în urma practicării prostituției.

Cei doi le-au dus pe fete într-un apartament închiriat în municipiul Constanța unde întrețineau raporturi sexuale cu un bărbat de 58 de ani.

Cea mai mare parte din banii pe care îi plătea acesta era însușită de către suspecți, minorelor revenindu-le o mică parte.

Până în prezent, oamenii legii au reușit să identifice șase minore în acest caz.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie duși în instanță cu propunerea de arestare preventivă, pentru proxenetism, complicitate la proxenetism și raport sexual cu minori.