Trei hoți care pretindeau că sunt polițiști și furau din corturi au fost prinși de jandarmi în Vama Veche

Publicat: 02 07. 2012, 13:21
Actualizat: 05 06. 2018, 17:21

Trei bărbați care pretindeau că sunt polițiști și legitimau persoanele campate pe plaja din Vama Veche, furând din corturi, au fost prinși, luni dimineață, de jandarmii constănțeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, un echipaj aflat în patrulare pe plaja din dreptul terasei „La Corturi” din Vama Veche a observat luni dimineață, în jurul orei 02.30, trei bărbați care pretindeau că sunt lucrători de poliție și legitimau persoanele campate pe plajă.

La un moment dat, unul dintre aceștia a ieșit dintr-un cort cu o borsetă, moment în care cei trei au fost somați de jandarmi.

La vederea jandarmilor, suspecții au fugit spre terenul viran dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche, iar unul dintre ei a aruncat borseta.

Cei trei bărbați au fost prinși după o urmărire de câteva sute de metri și au fost predați Secției 3 Poliție Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

Duminică dimineață, jandarmii au prins patru tineri, între care trei minori, la scurt timp după ce au tâlhărit două persoane, pe care le-au amenințat cu un cuțit, și furat diverse bunuri din corturile de pe plaja din Vama Vache.