Trei membri ai unei grupări de furturi din locuințe, reținuți în Capitală

Publicat: 09 10. 2013, 14:22
Actualizat: 10 12. 2013, 11:35
Trei membri ai unei grupări suspectate de furturi din locuințe prin metoda "rupere butuc" au fost reținuți miercuri în București și vor fi prezentanți Judecătoriei Sectorului 3, cu propunere de arestare preventivă, informează Poliția Capitalei.

Trei membri ai unei grupări suspectate de furturi din locuințe prin metoda „rupere butuc” au fost reținuți miercuri în București și vor fi prezentanți Judecătoriei Sectorului 3, cu propunere de arestare preventivă, informează Poliția Capitalei.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru MEDIAFAX, că persoanele reținute sunt Ion George Dumitrache, zis Mafoame, Constantin Țane, poreclit Kali, și George Daniel Ionescu, poreclit Cărbune.

Cei trei au fost reținuți în urma mai multor percheziții făcute făcute miercuri dimineață, în Capitală, de Poliția Sectorului 3, cu sprijinul Direcției pentru Operațiuni Speciale și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Poliția Română.

Persoanele reținute, susțin polițiștii, ar fi încercat, la 22 iulie, să pătrundă într-o locuință din Aleea Baraj Bicaz, sectorul 3, fără a reuși să sustragă bunuri.

De asemenea, la 8 august, suspecții ar fi pătruns, prin același mod de operare, într-o locuință situată în str. Tache Ionescu din sectorul 1, de unde ar fi furat de 8.000 de dolari și aparatură electronică, mai arată sursa citată.