Trei persoane au fost rănite în Vaslui după ce mașina în care erau, condusă de un tânăr băut, a ajuns într-un râu

Publicat: 06 09. 2015, 17:17
Actualizat: 06 09. 2015, 21:15

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii vasluieni, accidentul a avut loc, sâmbătă, în Ivănești, pe DN 2F Bacău-Vaslui, după ce un tânăr de 26 de ani din localitate a pierdut controlul asupra direcției mașinii pe care o conducea, autoturismul ieșind de pe șosea și ajungând în albia unui râu.

„În urma accidentului, conducătorul auto și alți doi pasageri aflați în mașină, un minor de 14 ani și un tânăr de 24 de ani, au fost răniți, toate cele trei victime fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Investigate de către medici, cele trei victime au fost diagnosticate cu fractură de antrebraț, în cazul conducătorului auto, și politraumatisme, pentru cei doi pasageri”, a declarat, duminică, responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii l-au testat alcoolscopic pe tânărul aflat la volan, valoarea indicată de aparat fiind de 0,72 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, astfel că el va fi cercetat penal, pe lângă vătămare corporală din culpă, și pentru conducere sub influența alcoolului.