Trei persoane au murit, iar alte două au fost rănite după ce un autoturism a lovit un microbuz

Publicat: 10 06. 2013, 21:38
Actualizat: 25 06. 2013, 14:55

Trei persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite, luni seară, în urma unui accident care a avut loc pe DN 7, în localitatea arădeană Căpruța, după ce un autoturism s-a izbit frontal de un microbuz de pasageri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc pe DN 7, în localitatea arădeană Căpruța, după ce un autoturism BMW, înmatriculat în Germania și care mergea spre Deva, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un microbuz de pasageri înmatriculat în Bulgaria.

În microbuz se aflau șoferul și patru pasageri, iar în autoturism trei tineri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Arad, Camelia Tuduce, impactul dintre cele două autovehicule a fost foarte puternic, iar în momentul sosirii echipajelor de prim ajutor, cei trei tineri din autoturism erau morți.

De asemenea, șoferul microbuzului și o pasageră au fost grav răniți, femeia fiind preluată de la locul accidentului de un elicopter SMURD și transportată la spital.

Polițiștii cercetează în continuare cauzele producerii accidentului.

La ora transmiterii acestei știri, circulația în zonă se desfășoară alternativ, pe un sens, urmând să fie reluată în jurul orei 21.00.