Trei persoane, între care un copil, grav rănite după ce mașina în care erau s-a răsturnat și a luat foc

Publicat: 18 12. 2014, 17:18

Potrivit cercetărilor făcute de polițiștii vasluieni, accidentul a avut loc pe DN 11A, la doi kilometri de municipiul Bârlad, după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, a ieșit de pe șosea și a lovit un copac de pe marginea șoselei.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara șoselei, după care a luat foc.

Șoferul și cei trei pasageri au fost scoși din mașină de persoane aflate în zonă.

„În urma accidentului, soția șoferului, fiul acestora și o cunoștință a acestora au suferit leziuni, fiind preluate de mai multe ambulanțe și transportate la Spitalul de Urgență Bârlad. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat, joi, responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Alina Tonică.

Medicii de la Spitalul de Urgență Bârlad l-au diagnosticat pe fiul șoferului, în vârstă de opt ani, cu fractură deschisă de gambă și multiple traumatisme, urmând să fie transferat la o unitate medicală din Iași. Mama copilului, în vârstă 41 de ani, are o fractură de antebraț și leziuni faciale, în timp ce femeia de 60 de ani a fost diagnosticată cu fractură humerus, traumatism cranian, fractură piramidă nazală și fractură la cot.