Tudorel Toader: „Eu nu mă războiesc cu nimeni, doar că nu pot accepta multele neadevăruri din ultima perioadă”

Publicat: 23 04. 2019, 13:03

„O altă simplă precizare ! Prin aceste replici, eu nu ma „războiesc” cu nimeni, doar că nu pot accepta multele neadevăruri din ultima perioadă!”, a scris, pe Facebook, Tudorel Toader.

Ministrul a revenit din nou la post-scriptum-urile care l-au făcut cunoscut printre internauți, potrivit cărora își va șterge postările într-un termen de o oră.

Tot marți, Tudorel Toader i-a răspuns și ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, în legătură cu „ordonanța pe achiziții” despre care ministrul spunea că a primit observații de la Ministerul Justiției, printre care și obținerea avizului CSAT, că prin adresa instituției nu a fost solicitat un asemenea aviz.

Ministrul demisionar al Justiției Tudorel Toader a scris și sâmbătă, pe pagina sa de socializare, că ministerul condus de el nu a întârziat și nici nu a blocat vreo procedură de avizare a actelor normative.

Liderii PSD au decis, miercuri, retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiției, Tudorel Toader. După mai multe întâlniri cu premierul Dăncilă și trimiterea la Cotroceni a propunerii de revocare, Toader și-a postat, joi seară, demisia pe pagina de Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat deja că va lua o decizie săptămâna aceasta.