Tupeu uriaș pentru o famillie de romi din Târgu-Jiu: a pus cortul în stradă pentru logodna a doi copii. Ce s-a întâmplat după ce vecinii au chemat poliția

Publicat: 27 09. 2017, 21:18
Actualizat: 27 09. 2017, 22:44

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, Andreri Lazăr, organizatorul petrecerii nu a putut prezenta documentele cerute de agenți, pentru amplasarea cortului, astfel că a fost întocmit un dosar penal.

„Au făcut verificări la fața locului, pe strada Măgura. Au constatat că a montat un cort pe carosabil. S-a întocmit dosar penal pentru îngreunarea sau împiedicarea circulației pe drumurile publice și i s-a pus în vedere femeii de 48 de ani să desființeze imediat cortul instalat acolo. Este o petrecere”, a declarat Lazăr.

Unul dintre vecini a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în cort ar urma să se desfășoare o logodnă între doi copii.

„Nu au renunțat la cort. Este o logodnă între doi copii de 14 și 15 ani. Se aude muzica din capătul străzii. Se aude că vine formația lui Salam, dar Salam oricum nu a ajuns, deocamdată”, a spus vecinul.

Petrecăreții, de etnie romă, au continuat să se distreze, la eveniment fiind așteptată să întrețină atmosfera formația lui Florin Salam.