Udrea: Nu am apucat să vorbesc cu Elena Băsescu despre o eventuală candidatură la PE din partea PMP

Publicat: 30 01. 2014, 20:34
Actualizat: 28 09. 2018, 14:35

Deputatul Elena Udrea a declarat, joi, că „nu a apucat” să vorbească cu Elena Băsescu pe tema unei eventuale candidaturi a acesteia pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, dar că va vorbi în perioada următoare, arătând că aceasta reprezintă o opțiune personală a Elenei Băsescu.

„Nu știu ce va face doamna Elena Băsescu, știu doar că a candidat în 2009 ca independent și a câștigat. (…) A candidat ca independent și a avut acest curaj pe care nu l-a avut nimeni și a câștigat. Este declarat cel mai activ europarlamentar al României, nu știu dacă va dori să candideze din partea PMP sau nu, asta e o discuție ulterioară”, a spus Elena Udrea, într-o conferință de presă, răspunzând la o întrebare pe această temă.

Elena Udrea a mai spus că nu a apucat să vorbească cu Elena Băsescu.

„Nu am apucat, pentru că dânsa e plecată și la Bruxelles, are și copil mic, nu am apucat să vorbesc cu Elena Băsescu, o să vorbesc în perioada următoare, dar este o opțiune personală ce va face doamna Elena Băsescu, nu știu să vă spun acum și probabil că vă va spune chiar ea”, a adăugat Udrea.

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, că nu a avut nicio discuție cu Elena Băsescu despre o eventuală candidatură a acesteia din partea partidului la PE, dar a arătat că fiica președintelui este un europarlamentar bun și că „orice om politic bine pregătit este bine venit în PMP”.