Un adolescent a murit după ce a băut vișinată; Poliția face anchetă pentru moarte suspectă

Publicat: 22 07. 2013, 17:05
Actualizat: 22 07. 2013, 17:05

Un tânăr în vârstă de 17 ani a murit, luni, la Spitalul Județean Suceava, unde a fost adus în comă alcoolică de gradul IV, polițiștii declanșând în acest caz o anchetă pentru moarte suspectă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un tânăr de 17 ani, din comuna suceveană Stroiești, a băut, duminică seară, circa 700 de mililitri de vișinată împreună cu un sătean, la locuința celui din urmă, după care a plecat la stâna unde lucra ca îngrijitor ovine și a dormit.

Luni dimineață, un alt îngrijitor de la aceeași stână a observat că tânărul nu se poate trezi și a solicitat intervenția unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Suceava.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava, unde medicii au încercat să îl resusciteze, adolescentul murind însă.

Adolescentul a fost diagnosticat cu comă alcoolică de gradul IV, intoxicație acută, stop cardio-respirator și edem pulmonar acut.

Polițiștii fac cercetări pentru moarte suspectă în acest caz, iar după ce medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza decesului, se va dispune procedural, mai arată sursa citată.