FOTO | Un arbore s-a PRĂBUȘIT peste o mașină, în județul Prahova. Două persoane au fost rănite

Publicat: 26 02. 2023, 11:46
Actualizat: 26 02. 2023, 11:55

Un arbore s-a prăbușit peste o mașină, în județul Prahova, pe DN1. Două persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE ora 11:54 – Drumul naţional 1 este blocat, duminică dimineaţă, în zona staţiunii Azuga de pe Valea Prahovei, din cauza copacului lung de 15 metri, care s-a prăbuşit peste un autoturism peste două persoane.

Medicii au precizat că femeia în vârstă de 32 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism de coloană cervicală şi un traumatism toracic, iar pasagerul are şi el un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial și un traumatism la coloana cervicală.

Județul Prahova se află sub atenționare meteo de intensificări ale vântului, precipitații și ninsori în zona montană, iar vremea rea a creat deja mai multe probleme.

Pe DN 1, pe raza localității Azuga, un arbore a căzut peste o mașină.

Potrivit ISU Prahova, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Arborele a fost îndepărtat de pe autoturism

Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia au intervenit pentru ridicarea copacului căzut pe un autoturism în care se aflau patru pasageri.

Impactul a provocat două victime, dar oamenii au reușit să iasă singuri din autoturism.

Victimele rănite sunt un bărbat de 35 de ani și o femeie de 32 de ani și au fost transportate la spital de SMURD și echipajul SAJ.

De asemenea, arborele a rupt și un stâlp de electricitate și firele electrice au căzut pe carosabil.