Un autobuz românesc RUGINIT pregătit de show-uri auto în SUA. Al Barry: Numai vreo trei butonașe ȘTIU ce fac

Publicat: 21 11. 2018, 12:27

„L-am ridicat azi. Multe vești bune și rele. Vestea proastă este că cei de la Wellenius Wilhensen mi-au lovit autobuzul și au spart geamul de pe partea șoferului. Am ieșit din port și după o oră (în care am ratat intrarea și am ajuns în Jersey, unde nu există multe locuri în care poți întoarce un asemenea mastodont), am ajuns pe Rte3 și mi-a bubuit radiatorul. Am fost tractat. Vestea bună este că am găsit un magazin, unde băieții l-au reparat, astfel încât am reușit să mă repun pe picioare. Din păcate, era prea întuneric și eu eram prea obosit. Am ajuns în final acasă, după o călătorie de șase luni, care a început în FETEȘTI, România„, a povestit Al Barry pe Facebook, unde a postat fotografii ale autobuzului românesc în America.

Potrivit biografiei de pe rețeaua de socializare, Barry a studiat în Rutgers, New Jersey și speră să redea acestui autobuz ruginit aspectul de altădată, pentru a-l educe la expoziții.

„Ăsta va reveni la schema lui originală, dar am planuri pentru o clonă DAC MSBA… dar mai târziu, că mai trebuie să găsesc un articulat și nu au rămas prea multe”, a adăugat Al Barry, în limba română.

Pasionatul de mașini ieșite din comun (cel puțin pentru SUA) se arată entuziasmat de noua achiziție: „Niciun buton nu e marcat. Numai vreo trei butoane știu ce fac până acum lol”.

Se pare că americanul are planuri mari pentru CENTENARUL ROMÂNIEI, pregătind o „bătrânică”. „Am deja ceva în lucru. Aș vrea ceva pentru Centenar, dar să vedem cum trecem bătrânica peste iarnă!”, a declarat acesta, după ce un utilizator i-a sugerat să se vadă cu „Edi din New York, care are o Dacie veche originală„.

Un alt autobuz deținut de Al Barry în România: „Mine..in Romania! ex Romavia bus. I need to come up with a fitting name for her”

foto: Facebook / Al Barry