Un autoturism a luat foc după ce a fost lovit din spate de o altă mașină – VIDEO

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 26 07. 2012, 08:06
Un autoturism Dacia care circula, în noaptea de miercuri spre joi, pe șoseaua care face legătura între Hunedoara de Deva, a fost lovit din spate de o altă mașină și proiectat pe contrasens, după care a luat foc, pasagerii reușind să se salveze.

Un autoturism Dacia care circula, în noaptea de miercuri spre joi, pe șoseaua care face legătura între Hunedoara de Deva, a fost lovit din spate de o altă mașină și proiectat pe contrasens, după care a luat foc, pasagerii reușind să se salveze. Accidentul s-a produs în dreptul localității hunedorene Cristur.

În urma impactului, Dacia a fost proiectată pe contrasens și a luat foc, iar celălalt autoturism s-a oprit într-un gard din beton. Cei doi tineri care erau în Dacia au reușit să iasă din mașină înainte ca autoturismul să ia foc și au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Judetean de Urgență din Deva. Pompierii au intervenit și au reușit să stingă flăcările care au cuprins autoturismul Dacia, înainte ca focul să se extindă și la alte mașini aflate în trafic.

În urma accidentului, circulația rutieră în zonă a fost blocată pe toate cele patru benzi, timp de aproape o oră. Coloanele de mașini care așteptau să traverseze zona s-au întins pe kilometri întregi, în ambele sensuri de mers.

 

Mai multe știri pe www.mediafax.ro