Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Costinești

Publicat: 08 07. 2012, 19:01
Actualizat: 08 07. 2012, 19:01

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, duminică după-amiază, în zona localității constănțene Costinești, primele date indicând că cele două persoane aflate la bord sunt în viață, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, duminică, în jurul orei 14.00, un avion de mici dimensiuni, folosit în scopuri publicitare, s-a prăbușit pe câmp, în localitatea Costinești, în apropierea mânăstirii Sfânta Elena, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cele două persoane aflate la bord, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie tot de 45 de ani, au scăpat cu viață în urma impactului.

Starea de sănătate a celor doi răniți în urma accidentului aviatic de la Costinești este stabilă, ei suferind traumatisme în zona capului, în prezent fiind supuși investigațiilor medicale în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean s-au deplasat la fața locului și au acordat îngrijiri medicale victimelor.

Conform specialiștilor din cadrul Serviciului de Ambulanță, cele două persoane erau conștiente, cooperante, stabile, ele suferind traumatisme la nivelul capului.

Cei doi răniți au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde sunt supuși unor investigații de specialitate pentru a se stabili cât de grave sunt rănile suferite.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor care asigură măsurile PSI deoarece în zonă se simte un miros puternic de combustibil.

Răniții vor fi transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații amănunțite.

Din primele date, nu există informații că în urma accidentului s-ar mai fi înregistrat și alte victime.