Un băiat de 15 ani s-a aruncat de la etaj după ce a provocat un accident cu mașina părinților. „S-a dus acasă și s-a aruncat de la etajul 7. Era speriat foarte tare”

Publicat: 01 11. 2012, 09:55
Actualizat: 06 04. 2019, 02:52

Un adolescent de 15 ani din Pitești a ajuns în stare critică la spital, în noaptea de miercuri spre joi, după ce s-a aruncat de la etajul al șaptelea, el recurgând la acest gest după ce a vrut să plece cu mașina părinților și a avariat două autoturisme în parcare.

Potrivit polițiștilor, în timp ce părinții săi erau plecați la serviciu, băiatul s-a aruncat de la o fereastră a apartamentului în care locuiește, căzând pe gazon, în spatele blocului.

El a supraviețuit căzăturii, însă a suferit multiple fracturi și a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

„Copilul, care acum este echilibrat hemodinamic și respirator, are o fractură de bazin și contuzii de coloană cervicală”, a declarat medicul Viorel Enache de la Spitalul de Pediatrie Pitești.

Ulterior, adolescentul a fost transferat la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București.

Potrivit reprezentanților Poliției Argeș, adolescentul a recurs la acest gest după ce a vrut să plece la plimbare cu mașina părinților săi, iar în timp ce încerca să iasă din parcare a avariat două autoturisme.

„A scos mașina din parcare, a dat cu spatele și a vrut să întoarcă și a lovit mașina mea, avariind și u alt autoturism parcat. Eu am auzit de la balcon și am coborât. A spus să nu anunțăm Poliția, că plătește el tot. L-am luat pe hol să anunțăm Poliția, iar la lift a fugit. S-a dus acasă și s-a aruncat de la etajul 7. Era speriat foarte tare”, a declarat unul dintre proprietarii mașinilor avariate.