Un bărbat a ajuns pe mâna polițiștilor, după ce s-a filmat în CIMITIR și i-a promis soției sale că îi ia viața: „Dacă tu scapi..”

Publicat: 07 05. 2023, 10:04

Situaţie ireală în Argeş, unde un bărbat a ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce şi-a ameninţat fosta soţie cu moartea, live, pe o reţea de socializare.

Bărbatul din Argeș în vârstă de 38 de ani, s-a filmat lângă mormântul tatălui său, spunându-i fostei partenere de viaţă că acela este locul în care o să ajungă şi ea.

Fără nicio jenă, acesta a spus câteva cuvinte de neiertat.

„Uite aici, lângă tata”

Pe lângă cele menționate de mai sus, bărbatul ar fi fost însoțit și de fiul lor, un copil de 6 ani.

„Fii atentă ce spun eu. Dacă tu scapi din mâna mea, cu fraierul ăla, să dea Dumnezeu să-mi îngrop familia! Uite aici, lângă tata”, a spus bărbatul.

„În seara zilei de 06 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați în mod direct, de către o femeie, cu privire la faptul că fostul soț, fiind sub influența alcoolului, a postat pe o rețea de socializare un clip în care îi adresează amenințări, fiind însoțit de fiul lor, minor în vârstă de 6 ani, care ar putea fi în pericol ca urmare a comportamentului bărbatului în cauză”, a transmis IPJ Argeș.

Pentru clarificarea cât mai rapidă a situației, au fost mobilizați polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor de Poliție 1, 2, 3 și Secției de Poliție Rurală Bascov, care au efectuat simultan căutări, fiind vizate în principal locația în care cel în cauză s-ar fi filmat împreună cu copilul minor, precum și imobilul unde bărbatul locuiește, pe raza comunei Bascov.

În scurt timp, cei în cauză au fost identificați, la locuința bărbatului, din primele verificări rezultând că minorul nu se afla într-o stare de pericol.