Un bărbat a încercat să se sinucidă într-un hipermarket din Capitală

Publicat: 05 05. 2017, 17:10
Actualizat: 25 03. 2019, 23:00

„Este vorba despre un bărbat care se afla în zona raionului de carne și dintr-o dată a început să amenințe că se sinucide. Acesta avea un cuțit cu care și-a făcut și niște răni. Angajații au sunat imediat la 112, iar în momentul apariției polițiștilor, acesta s-ar fi liniștit și a fost imobilizat de către organele de ordine”, a declarat pentru MEDIAFAX, Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Potrivit Poliției, cel mai probabil, bărbatului i se va întocmi dosar penal pentru tulburarea liniștii publice și pentru deținere ilegală de armă albă, urmând să fie audiat.

„Bărbatul are 46 de ani și, în primă fază, va fi transportat la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale și i se va face un consult psihiatric, în urma căruia se va decide tranferarea lui la o unitate sanitară de specialitate, cel mai probabil, la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia”, a explicat Bogdan Ghebaur.

Incidentul a avut loc, vineri după-amiaza, la un hipermarket din Sectorul 1 al Capitalei, mai exact pe Șoseaua Chitilei.