Un bărbat a murit în urma unui infarct în timp ce lucra pe Autostrada Arad-Timișoara

Publicat: 09 06. 2012, 14:47
Actualizat: 09 06. 2012, 14:47

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit, sâmbătă, în urma unui infarct, în timp ce lucra pe Autostrada Arad-Timișoara, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Timiș deschizând o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit inspectorului-șef din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Timiș, Ileana Tomoioagă, un bărbat care lucra pe Autostrada Arad-Timișoara a murit în urma unui infarct miocardic, în apropierea localității Șanovița, din Timiș.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani care se afla în timpul serviciului. Chiar dacă este vorba de o moarte patologică, este considerată accident de muncă, deoarece bărbatul se afla la serviciu”, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX Ileana Tomoioagă.

Potrivit inspectorului-șef al ITM Timiș, autoritățile urmează să deschidă un dosar de cercetare în acest caz.

Autostrada Arad-Timișoara a fost deschisă circulației în 17 decembrie 2011, în prezența primului-ministru de la acea vreme Emil Boc și a ministrului Transporturilor de atunci Anca Boagiu. Cu toate acestea, lucrările la autostradă continuă și sunt programate să se finalizeze în această vară.