Un bărbat a murit înecat într-o piscină de lux din Târgu Jiu. Acesta a fost scos de pe fundul bazinului de clienţi

Publicat: 24 06. 2022, 20:58
Un bărbat a murit înecat într-o piscină de lux din Târgu Jiu

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit, vineri, 24 iunie, după ce s-a înecat într-una dintre cele mai luxoase piscine din municipiul Târgu Jiu.

Acesta a fost scos de pe fundul bazinului de către ceilalţi clienţi, cu toate că în cadrul unității era angajat un salvamar.

Potrivit autorităților, nivelul apei în ştrandul aflat pe o insuliţă de pe lacul de acumulare din Târgu Jiu nu este aşa de mare, fiind de aproximativ un metru şi jumătate, astfel că, cel mai probabil, bărbatului i s-a făcut rău.

Polițiștii au deschis un dosar penal. „Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că un bărbat de 40 de ani, din comuna Bălesti, a fost scos din piscină in stare de inconştienţă.

La locul în care s-a inecat bărbatul s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, însă din păcate a fost constatat decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.