VIDEO. Un bărbat a fost filmat în timp ce se îneca într-un lac. Pescarii care priveau: „Se duce cu capul la fund! S-a înecat”

VIDEO. Un bărbat a fost filmat în timp ce se îneca într-un lac. Pescarii care priveau: „Se duce cu capul la fund! S-a înecat”
Un bărbat a fost filmat în timp ce se îneca într-un lac / Foto: Captură YouTube
Publicat: 21/06/2022, 18:16
Actualizat: 21/06/2022, 18:17

Un clip care a surprins momentul în care un bărbat se îneacă, în mijlocul unui lac din județul Călărași, a fost distribuit pe rețelele de socializare.

Pe filmare apare un pescar, aflat în compania celui care filmează și comentează ce vede, chiar în timp ce bărbatul se îneacă.

Din discuția acestora se înțelege că pescarul de 50 de ani, cel care și-a pierdut viața, a plecat înot spre mijlocul lacului pentru a-și recupera undița trasă în larg de un pește mai mare.

Nu este clar ce s-a întâmplat în mijlocul lacului, la aproximativ 100 de metri de mal: fie bărbatul a obosit, fie a încercat să recupereze undița cu tot cu peștele-trofeu, fie s-a încurcat în gută. Imaginile îl arată dispărând definitiv sub apă la un moment.

„Se duce cu capul la fund din ce în ce”, comentează cei doi.

„Se descurcă”, dă asigurări unul dintre ei.

„Unde, bre, se descurcă, că nu mai respiră, ia uite-l”, îi răspunde celălalt, râzând sarcastic.

Niciunul dintre cei de pe mal nu schițează vreo intenție de a căuta o metodă să-l salveze pe cel care se scufundă sub ochii lor.

S-a pus problema, la câteva secunde după ce bărbatul dispare sub apă, ca unul dintre ei să plece cu o barcă pentru a încerca să recupereze cadavrul.

În cadrul clipului video se aude doar cum cei doi constată în repetate rânduri „se îneacă”, „s-a înecat„.

Conform presei locale, incidentul a avut loc pe 19 iunie, pe Balta Pupăza, din comuna Frasinet.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță au constatat decesul.

Organele abilitate urmează să stabilească în ce împrejurări a avut loc decesul.