Un bărbat de 50 de ani din Prahova a fost reținut după ce a agresat sexual o fetiță de 11 ani. Incidentul, filmat chiar de agresor, cu telefonul

Publicat: 11 08. 2019, 13:29

Suspectul, din orașul Boldești-Scăeni, este acuzat că a agresat fetița unor vecini. Părinții acesteia sunt cei care au alertat poliția, potrivit IPJ Prahova.

„La data de 8 august, o persoană din orașul Boldești-Scăeni, județul Prahova, a sesizat poliția din localitate cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 11 ani, a fost agresată sexual de un vecin, fiind demarate cercetări la nivelul IJP Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și amenințare. În cursul serii de 9 august, polițiștii specializați din cadrul BCCO Ploiești au procedat la efectuarea unei percheziții informatice, fiind identificate în telefonul suspectului filmări cu minora în ipostaze sexuale explicite”, precizează IPJ Prahova.

Cercetările au fost extinse sub aspectul infracțiunii de pornografie infantilă, cauza fiind înaintată la DIICOT, unde au fost continuate cercetările împreună cu polițiști din cadrul BCCO Ploiești.