Un bărbat din Caransebeș și-a ucis soția în Portugalia și a venit acasă cu cadavrul ei, așezat pe bancheta din spate a mașinii

Publicat: 21 11. 2014, 15:40

Potrivit procurorilor de la Parchetul Tribunalului Caraș-Severin, care au preluat cazul, bărbatul și-a ucis soția în Portugalia, după care i-a pus cadavrul pe bancheta din spate a unei mașini, acoperindu-l cu pături și haine, și a pornit spre România, fără a fi oprit la vreun punct de frontieră pe toată durata călătoriei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ajuns la Caransebeș, în orașul natal, bărbatul i-a spus unui vecin, care este jandarm, că soția sa a murit și a adus-o cu mașina din Portugalia, urmând să cumpere un sicriu și să înceapă pregătirile de înmormântare. Vecinul bărbatului a anunțat Poliția, spunând că i s-a părut suspect faptul că femeia nu a fost transportată spre țară într-un sicriu.

Polițiștii au mers la locuința bărbatului, unde au găsit cadavrul femeii, acesta fiind transportat la morgă.

În urma autopsiei, medicii legiști au confirmat că femeia a fost ucisă, fiind înjunghiată în spate, în cursul zilei de duminică. Bărbatul și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor și procurorilor și este cercetat pentru omor.

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Caraș-Severin, oamenii legii urmând să ia legătura și cu autoritățile judiciare din Portugalia.