Un bărbat din Iași a fost dus la Psihiatrie, după ce a amenințat că se sinucide în timp ce se poza pe Facebook

Publicat: 18 06. 2018, 14:27

Ieșeanul a recurs la acest gest extrem după ce s-a certat cu soția sa, din cauza copilului lor.

Medicii ieșeni au declarat că M.P. (30 de ani) a băut două sticle cu whiskey în aproximativ cinci ore și, pe fondul depresiei generate de o ceartă cu soția sa, pe tema copilului, a decis să-și pună capăt zilelor.

„Având cunoștințe medicale, pacientul și-a introdus o flexulă într-o venă din antebraț, pe care nu a sigilat-o și a lăsat-o să curgă pentru aproximativ două ore. Acesta și-a făcut o poză, pe care a trimis-o unui prieten din Anglia, pe o rețea de socializare, anunțându-l că își va lua viața”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Potrivit acesteia, amicul bărbatului a alertat rudele acestuia din urmă, care au sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, iar la fața locului a mers un echipaj de Poliție, precum și un echipaj de prim-ajutor.

„Echipajul de prim-ajutor a găsit persoana conștientă. Pacientul a ajuns conștient, lipotimic, palid, plin de urme de sânge la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului «Sfântul Spiridon», din Iași, unde a fost tratat. Ulterior, acesta a fost dirijat către Institutul de Psihiatrie «Socola», din Iași”, a încheiat Diana Cimpoeșu.